Міжнародна інноваційна школа

ПІДСУМКОВІ ЗАСІДАННЯ ШКІЛ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА ТА ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

21 та 27 червня 2019 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових та ресторанного сервісу» відбулися підсумкові засідання шкіл молодого педагога та передового педагогічного досвіду.

На засіданні Школи передового педагогічного досвіду, під керівництвом А. Роззавко, викладач спеціальних предметів О. Куба презентувала власний досвід «Гурткова робота як форма підвищення мотивації учнів до оволодіння професією». Вона наголосила, що гурткова робота – це важливий елемент у розвитку творчості здобувачів освіти. У диспуті «Сучасні веб-ресурси в практичній діяльності педагога» брали участь всі присутні педагогічні працівники.

Темою засідання Школи молодого педагога була «Мої педагогічні знахідки». Молоді педагоги Міщенко А., Остапенко С., Козловець О. та Бабֺ’як О. презентували результати своєї роботи над темами самоосвіти. Керівник школи В.Сушко привітала найкращих наставників А. Роззавко та О.Кубу з успішною атестацією їх вихованців. А також, наприкінці, вона підвела підсумки роботи Школи та перспективи на наступний навчальний рік.

Залишити коментар

Facebook