Міжнародна інноваційна школа

Сучасна київська школа на Теремках, Львівській площі та в кожному мікрорайоні Києва й області!

Ви ще не знаєте в яку школу віддати свою дитину?

МІШ – це сучасний заклад освіти який поєднав навчальні програми Швейцарії, Польщі та України. Ми організували комфортні умови для навчання та розвитку учнів. Невеликі класи та домашня атмосфера, висококваліфіковані педагоги, сучасні засоби навчання та індивідуальний підхід – запорука розвитку дитини.

За підтримки швейцарських та польських партнерів відбудеться набір у 1-11 кл. на 2023/2024 н.р. за пільговими цінами і бажаючі випускники школи можуть отримати три свідоцтва про закінчення школи (Україна-Польща-Швейцарія)!

Міжнародна інноваційна школа  IIS перша у світі Школа-Девелопер – фінансовий посередник на ринку освітніх послуг, що акумулює кошти батьків-інвесторів з метою оптимального фінансування освітніх процесів.

IIS  — найбільша в Європі бюджетна мережа шкіл, з головним офісом у Києві та Херісау (столиця кантону Аппенцель, Швейцарська Конфедерація).

Ми маємо досвід, ліцензію, потужну наглядову раду та унікальні педагогічні технології і беремо на себе відповідальність за організацію закладу освіти (садочку, класу, школи, коледжу та університету), гарантуючи якісні знання та максимальну фінансову вигоду для інвесторів.

Алгоритм реалізації шкільних девелоперських послуг:

  • Міжнародна інноваційна школа підписує договір з одним з батьків-інвесторів і надає гарантії, що його дитина навчатиметься у обраному інвестором мікрорайоні за пільговою ціною, яка визначається за формулою (1) Ц =Вступний внесок (оренда або вартість приміщення, ремонт, меблювання) + Витрати на ЗП персоналу і комуналку + 10% за девелоперські послуги (на період війни – 0%).
  • девелоперські послуги полягають в організації: ліцензованих освітніх послуг, пошуку вчителів та персоналу (організації їх подальшої роботи), пошуку об’єкту нерухомості, найманні генпідрядника (з ліцензією на виконання функцій генпідрядника) для виконання будівельних або ремонтних робіт тощо.
  • Міжнародна інноваційна школа очолює усі управлінські процеси, беручи на себе ризики, а також дофінансовує самостійно або залучає у разі необхідності зовнішні інвестиції.
  • На період дії договору (пошуку нерухомості або його будівництва) дитині інвестора надається можливість отримувати ліцензійні освітні послуги онлайн.
  • Після початку реалізації проєкту вартість навчання для дітей інвесторів визначається за пільговою формулою (1), а для нових учнів – за ринковою ціною.

Приклад. Маємо приміщення 200 кв. метрів в ЖК Ліко-Град. Вартість його оренди – 30 тис. грн/місяць. Вартість реновації цього приміщення відповідно сучасних освітніх стандартів для 24 учнів становить 220000 грн. Таким чином, за формулою (1) вартість одноразового вступного внеску для 12 інвесторів (один клас) становить 18333 грн (220000/12). Цей внесок платиться лише один раз і гарантує, що діти інвесторів оплачуватимуть навчання за собівартістю – 8500 грн на місяць протягом 12 років (якщо дитина переїжджає в інше місто, то інвестор може отримувати дохід – різницю між собівартістю та ринковою вартістю освітніх послуг протягом дії договору).

Середня вартість навчання в київській школі/садочку близько 15 000-16000 грн.

А вартість навчання дітей інвесторів гарантовано складатиме 8500 грн протягом 12 років дії договору.

Інвестуйте в нову школу або клас!

Це доступна соціальна програма! Інвестуйте в своїх дітей!

Початкова школа заснована на досвіді найкращих європейских шкіл готова прийняти дітей в класі з 1 по 4 класи! Найкращі вчителі та особливі методи навчання, яких немає ще в жодному закладі України!

Ми відкриваємо нові філіали школи для 0-12 класів на Львівській площі та в кожному мікрорайоні Києва й області!

Реєстрація на день відкритих дверей та пробний урок на сайті iis.org.ua або через вайбербот +380675072955.

Залишити коментар

Facebook