Міжнародна інноваційна школа

Майнд фітнес (Mind Fitness)

Mind Fitness – фізкультура для розуму!

Ви обираєте і тривалий час не змінюєте особистого перукаря, тренера з футболу або волейболу, але  досі не маєте тренера  розуму. Так само, як фізичні навантаження ми маємо регулювати й інтелектуальні. Міжнародна інноваційна школа надає послуги Mind Fitness з 1 класу, що дає можливість реалізувати дитячий потенціал.

Наш настільний підручник Шаміля Ахмадуліна “Майнд-фітнес для дітей”. Система тренувань інтелекту дитини 8–9 лет за 21 день”  робить  заняття в школі цікавими, в процесі яких навчають простим методам самоконтролю та розвивається творчі та креативні здібності.

Міжнародна олімпіада серед школярів “Майнд-фітнес для дітей” дозволяє комерціалізувати знання!!! На базі Міжнародної інноваційної школи https://iis.org.ua за підтримки почесних організаторів та гостей: професора Познанського економічного університету Даріуша Новака (Республіка Польща), Посла Миру та Міжнародного радника Асоційованих шкільних мереж ЮНЕСКО доктора Хорхе Геррера Рамос (Іспанія) переможцям вручаються не лише дипломи, але й цінні сертифікати на суму 10000 грн, 5000 грн, 2000 грн та 1000 грн!!! Запрошуємо до участі кожного року, а також на день відкритих дверей.

Залишити коментар

Facebook